15 februari 2009

Jag hann rädda honom!

När jag kom hem idag så möttes jag av min hund som hade min älskade Remy i sin mun. Hon hade stulit min söta lilla råtta! Remy är ju råttan från filmen Ratatouille. En av mina favoritfilmer :) Jag gillar ju allt som är sött och gulligt. Tur att min hund inte hade bitit sönder honom i alla fall.

Efter jobbet begav jag mig till gymmet och mitt rygg- och bicepspass blev hur bra som helst! Det är länge sedan jag kände mig så nöjd efteråt. Jag ökade på allt utom pullovern så jag är mycket stolt över min insats idag.

Efteråt bestämde jag mig för att spendera lite tid på crosstrainern. 20 minuters intervaller senare var jag helt slut och tyckte att det var dags att cykla hem till min kycklingfilé. Efter träningen hällde jag i mig en proteindrink och lyxade till det med 10 gelégodisar. Vissa tider i månaden längtar jag efter godis konstant hur jag än gör, så jag försöker äta det direkt efter träningen. Det känns som att det är då det ska ätas om det ska ätas.

2 kommentarer:

  1. Haha, precis en sån råtta har Charlie fått av mig. Den är numera väldigt enögd, eller snarare urgröpt i ögonregionen, och så är den solblek och grådaskig och luktar kloakråtta :-/ Charlie älskar den :-)

    SvaraRadera
  2. Linn: Men du kan ju inte ge en sån söt råtta till en hund ju :P Stackars råttan ser inget längre :(

    SvaraRadera