16 februari 2009

En lång och jobbig dag

Gissa vad jag har gjort? Jag har ätit Riesen! I och för sig bara en, men det var väldigt gott. Det som är bra är att jag bara kan äta en eller max två när det är så mörk choklad. Jag liksom tröttnar och vill inte ha mer. Ikväll var en sån kväll som jag verkligen behövde det.

Duktig som jag är så lyckades jag ta mig till gymmet och spendera 45 minuter på crosstrainern. Intervaller är riktigt kul och tiden går snabbare då.

Jag är nöjd med att jag tog mig till gymmet trots att jag verkligen inte kände för det. Till middag åt jag kyckling och grönsaker så det var lite bättre matval än lunchen.

Dagen har varit lång och jobbig, så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig under mitt varma täcke och titta på tv tills jag somnar.

2 kommentarer:

  1. De dagar man inte alls känner för att träna (är för trött m m) brukar det ändå oftast bli bra pass och man känner ju sig sååå nöjd efteråt! Heja heja!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Ja det är faktiskt sant. Man känner sig extra nöjd efteråt just för att det brukar bli bra pass och så för att man faktiskt tränade trots att man är trött :)
    Det är bra att någon hejar på mig. Då känner jag mig extra motiverad :)

    SvaraRadera