22 april 2009

Tisdag

Hur ska det här sluta? Dagens vikt var 55,0 kg, så det blev -0,5 kg sedan igår. Jag pratade med en som jobbar på gymmet som är superduktig och hon sa att jag skulle skriva matdagbok i en vecka och lämna in den till henne så skulle hon ge mig feedback på det. Perfekt ju :)

Jag hade nästan dåligt samvete för att jag inte körde någon cardio alls igår och dessutom tog en proteindrink extra, så det var en överraskning när jag hade gått ner ett halvt kilo. Snart borde jag inse att jag inte ska vara så rädd för att äta...

Mitt bicepspass gick helt enormt bra igår. Jag känner mig så duktig. Även magen tränades igår och efter några superset så var jag helt slut.

Idag är det dags för axlar + vader och Body Jam efter det. Kul ska det bli :)

2 kommentarer:

  1. Hej! Vet inte om du kommer ihåg mig men jag är kompis med Pia, vi har träffats nån gång sådär. :) Har följt din blogg ett tag och jag är grymt imponerad, du är väldigt duktig och ska verkligen vara stolt över dig själv! Men angående maten, jag tror att du har ätit för lite ändå på senaste tiden, vilket gör det svårare att tappa vikt. Med tanke på hur mycket du tränar! Och nu när du äter mer som kroppen behöver så tappar du äntligen i vikt. Tror jag.. :) Fortsätt vara såhär duktig, lycka till! /Sarah

    SvaraRadera
  2. Sarah: Jodå jag minns dig :) Ja du verkar ha rätt. Pratade med en som jobbar på mitt gym tidigare och då fick jag förklarat det hela för mig. Jag har ätit alldeles för lite tydligen, men jag tror att jag börjar vara på rätt väg nu :) Jag ska kämpa vidare! Tack för din kommentar.

    SvaraRadera